iLoveYou
A
Sunday, October 20, 2013 • 2:02 AM • 0 comments

Dear blog,

GOOD MORNIGHT PERLIS dan tak lupa jugak PENANG :)

Sabtu 19102013

Yaa, dia outing harini. Taktau pun yang dia outing. Ingatkan aspuri yang outing. Tapi memang harini mimpi dapat contact dia. Tak sangka dapat contact sungguh. Omomomomo. Yalah, memang lah hari rabu haritu kami contact dah tapi entah laa. Tetiba rasa rindu tu datang, nak buat gena? Kan? Kan? Hahahah. 

Tadi waktu tengah hari tetiba Todak tanya fasal dia. Aku kata lah dia tu ada kat asrama, mana ada dok dekat rumah ha. Pastu takpa laa. Aku saja search tweet dia kat twitter Todak. Tengok-tengok, nahhhh dia tweet. Aku terus  sing out twitter and facebook Todak. Niat baru nak tegur, lepas tu dia yang tegur dulu. Amboii ayat diaaaa

Ehem ehem
I just want to say i miss u, em ok bye.




 


Hello World! Assalamualaikum, speaking here is Cik Pah. Be nice here.:D [WARNING!!] KPOP HATERS ARE NOT ALLOWED AND CLICK HERE . ~~~ Leave your footrints please. Thanks btw :)

Diary About


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Arifah Rodzi