iLoveYou
A
Saturday, September 28, 2013 • 1:49 AM • 0 comments

Dear blog,
Eh good mornight ! Hahah. Alhamdulillah harini rindu tu dapat lah dikurangkan. Sebab dapat contact sat ja. Tu pun sebab dia bagitau yang this week dia tak boleh outing. Ada kelas addmath. So takpalah. Untuk kebaikan dia jugak dan masa depan dia kan? Lagipun next week kami sama2 exam. Dia exam sbp dan aku exam kv. Tahun depan memang tak boleh nak contact sangat la sebab dia nak SPM dan aku nak bagi habis pra-diploma ni. Dan baru nanti jadi diploma. Subjek networking semakin susah. Memang tak dapat dinafikan pun.

Haaa aku rasa dia stalk aku. Sebab tadi dia msg, dia takan curang. Yalah, kan semalam aku update tweet. "kalau nak curang, bagitau tau" hahaha. Okay nevermind. Kita sama2 doa untuk kejayaan masing2. Assalammualaikum ♥



Hello World! Assalamualaikum, speaking here is Cik Pah. Be nice here.:D [WARNING!!] KPOP HATERS ARE NOT ALLOWED AND CLICK HERE . ~~~ Leave your footrints please. Thanks btw :)

Diary About


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Arifah Rodzi