iLoveYou
6 Mei
Wednesday, May 7, 2014 • 12:21 AM • 0 comments

Dear blog,

Happy Belated Birthday for me. 

Sempena dah masuk 17tahun 1hari. Nak la ucapkan terima kasih. Lalalalala

Thank you  sebab wish then  merapu tepat pukul 12.
Thank you sayang sebab ingat :')
Thank you sebab sabun muka aku awai pagi. Dah la tengah mamun lagi time tu.
Thank you untuk nyanyian di bawah pokok yang besar depan asrama aspura.
Thank you jugak untuk satu kelas sebab nyanyi. Alaaa comel sangat. Tapi tak comel sebab angkat tong sampah nak bagi kena dekat aku. Hahaha.
Thank you warden kesayangan sebab wish. Hihihik
Thank you untuk belanja makan. Perghh terbaikk
Thank you untuk burger jiran sebelah katil
Thank you untuk holick ais
Thank you untuk kerepek.
Thank you sebab buat aku teriakk
Thank you Kak Cik Ah dan Ju sebab nyanyi. Habis pekak telingaaaaaaa. Balik ni kita bantai kek ^_^
Thank you untuk origami tu Laila syg
 Dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Thank you kepada sesiapa yang wish.

Ya Allah, berkatilah umurku. Semoga aku menjadi anak yang solehah. Aminn :)




Hello World! Assalamualaikum, speaking here is Cik Pah. Be nice here.:D [WARNING!!] KPOP HATERS ARE NOT ALLOWED AND CLICK HERE . ~~~ Leave your footrints please. Thanks btw :)

Diary About


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Arifah Rodzi