iLoveYou
A
Monday, August 5, 2013 • 4:57 AM • 0 comments

Dear blog,

sekarang dah nak dekat waktu sahur. Tadi viber sat dengan dia. Even viber ni line dia dok buat macam cili dengan cabai. Okayy. Aku tak mencarut tauu. Hahaha. Tapi tetap boleh viber dekat sejam. Hoho. Suka usik aku dengan katak. Eii, dah lah aku geli dengan katak. Time dia nak tidur tadi, dia baca doa tidur. Omomomo comel sangatt. Macam nephew aku. Hahah. Aku dok syiok nyanyi, dia panggil aku. Haaa saja kacau line orang nak berfeeling bernyanyi. Orang suruh tidur dia boleh p dengar. Apalah. Takpalah. Babai. Good morning ;)



Hello World! Assalamualaikum, speaking here is Cik Pah. Be nice here.:D [WARNING!!] KPOP HATERS ARE NOT ALLOWED AND CLICK HERE . ~~~ Leave your footrints please. Thanks btw :)

Diary About


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Arifah Rodzi