iLoveYou
A
Saturday, August 17, 2013 • 10:53 AM • 0 comments

Dear blog,

Harini hari sabtu. Jadi kita dah cukup seminggu ! hahaha okay okay melawak ja. Sorry sorry. Aku bukan mandi lagi ni. Mesti blog aku yang comel ni masam. Ehh kesah? Hahah. Baru habis video call dengan dia. Rindu dia. Esok dua2 dah nak balik asrama. Aku balik Perlis, dia? Dia dok sini laa. Jangan harap aku nak bagi dia dok jauh-jauh. Tapi kalau rezeki, dia kena belajar jauh-jauh jugak kan? Dia demam ohh. Alalalala, kesian ja tengok dia time video call tadi. Sat baring, sat duduk. Tapi tak padan dengan sakit, nakai yang teramat. Waduh waduh hahahah. Tapi apa maksud dia semalam, yang dia tau lebih banyak fasal aku. Daripada aku tau banyak fasal dia. Dan dia kata “hati-hati” okay. Sumpah menyeramkan. Takpa la, aku sayang hang weyh. Ehh? hang stalk eh? Hohoho *malu. Kbye ^^



Hello World! Assalamualaikum, speaking here is Cik Pah. Be nice here.:D [WARNING!!] KPOP HATERS ARE NOT ALLOWED AND CLICK HERE . ~~~ Leave your footrints please. Thanks btw :)

Diary About


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Arifah Rodzi