iLoveYou
Webcam :)
Sunday, July 21, 2013 • 11:39 PM • 0 comments


Dear blog,
Pagi tadi pukul 1.01 a.m. sampai 2.45 a.m. Aku webcam dengan dia. Hohohoh. Webcam sambil buat homework. Bukan aku yang buat homework tapi dia yang buat homework. Dia boleh biar homework dia tinggi macam bukit. Giloooo. Cerdik betul. Tembak sekali, koma masuk KPJ. Aku nyanyi lagu cuppy cake time dia dok buat homework. Dia tanya, " bila nak masuk AF?" hahaha. Ngek betul, perli padat. Tengah happy dok webcam. Tetiba aku pih silap cakap, dan dia pun sentap. Dia terus tak tengok webcam, dia buat homework dia. Then dia suruh aku pih tidur. Aku panggil diaa. Dia jawab "ya" jaa.
Then dia taip,

Dia  : Apa pun.. wa tetap syg lu la :') caya wa k? wa just sentap ja td..sorry..
Aku : Okayy. hmm, wa minta maaf :(
Dia  : Oplease.. wa hrap lu pham wa.. wa cpat jeles skit. sowi btw jgn la nanges nnty cpat tua la syg hehe
Aku : Mana ada cepat tuaa. kita minum jambu dara tauu
Dia  : Merepek la bdk ni ! Ish cbit stg. wa syg lu...u re the reason for me too keep smiling



Ni time dia sentap, dan dia buat taktau dekat akuu :/ tapi alhamdulillah, semua okay dah sekarang :)

Thanks for everything, singa comel :)





Hello World! Assalamualaikum, speaking here is Cik Pah. Be nice here.:D [WARNING!!] KPOP HATERS ARE NOT ALLOWED AND CLICK HERE . ~~~ Leave your footrints please. Thanks btw :)

Diary About


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Arifah Rodzi