iLoveYou
Aku minta maaf
Thursday, July 25, 2013 • 1:15 AM • 0 comments

Dear blog,

Esok aku balikkkkk ! Tapi bukan balik Penang, balik rumah maksu laa. Act tujuan aku update harini pun bukan sebab aku nak bagitau yang aku balik tapi sebab lain laa.

Errr, tadi aku nampak Farra nangis. Dan TL aku dekat twitter pun bergerak sangat laju. Pastu adalah selang berapa tweet tu tweet dia then tweet Hani pulak. Kalau scroll tweet Farra, aku tengok dia terus serbu. Dan tweet Hani pulak macam pasrah. Entah laa. Bukan nak fitnah atau apa tapi itu dari segi yang aku lihat. Aku bukan nak bagi rosakan persahabatan orang tapi aku pun tertanya-tanya, dia tu siapa? Dan kenapa Farra berharap sangat dekat dia. Aku kesian tengok Farra, kekadang dia menangis sebab rindu kat 'orang' tu. Aku just nak siasat. Tapi kalau sebab aku siasat ni lah punca hampa bergaduh. Aku minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. Assalammualaikum :'/



Hello World! Assalamualaikum, speaking here is Cik Pah. Be nice here.:D [WARNING!!] KPOP HATERS ARE NOT ALLOWED AND CLICK HERE . ~~~ Leave your footrints please. Thanks btw :)

Diary About


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Arifah Rodzi