iLoveYou
A
Saturday, June 29, 2013 • 9:54 AM • 0 comments

Dear blog,

HAPPY SEMESTER 2 !
Hai hai hai dan hai. Sekarang aku ada dekat rumah,  yaa aku balik Penang. Tapi emak ayah aku takda dekat rumah. Depa p KL harini. Kakak aku macam biasa, dok dekat poli depan rumah tu. Satg petang baru balik. My crush pulak dok asrama. Eh, aku ada crush? Hahahah. Okay, aku single :) so aku berhak lah kan ada crush. Lalalala. Kesah apa kalau crush aku bukak blog aku, then baca entry ni. Biar lah dia tau pun. Bukan satu sekolah. Memang bukan satu sekolah pun, tapi dok ber-contact. Mau dia tanya sapa crush aku. Aku jugak yang malu. Aduhaii. Aku taktau kenapa dengan dia aku jadi malu sangat. 

Act, susah jugak kan kalau ada crush. Ada perasaan suka, sayang, jeles dan rindu. Tapi yang rindu tu la yang sakit sangat. Sampai kadang-kadang dok dalam kelas pun boleh dok rindu dekat dia. Tertidur pun boleh termimpi tauu. Hahah. Macam noob ja kan. Nvm laa. Aku sayang hang, A. Aku rindu hang. Balik lah next week. Dan aku harap, next week pun aku dapat jugak balik sini.



Hello World! Assalamualaikum, speaking here is Cik Pah. Be nice here.:D [WARNING!!] KPOP HATERS ARE NOT ALLOWED AND CLICK HERE . ~~~ Leave your footrints please. Thanks btw :)

Diary About


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: Arifah Rodzi